Tel: +32 472 58 60 66

Outdoorbeleving voor iedereen!

Arbo-events

scroll naar beneden voor meer info...

Wat kunnen we voor u betekenen?

Mobiele houtoven op verplaatsing bij u thuis!

Met de mobiele houtoven van Arbo-events maakt u van elk feestje een top feestje! U huurt de oven bij ons en deze wordt samen met hout en de nodige bak-materialen (pizzaschop, aanmaakhout, borstel, pizzaplanken) bij u thuis geleverd wij stellen de oven bij u op en geven u de nodige uitleg mee en dan kan het pizzabakplezier beginnen! U heeft ook altijd de mogelijkheid om een pizzabakker bij te huren!

Houtsculpturen & Houtconstructies

Heeft u een prachtige boom in uw tuin? Maar is deze afgestorven of moet hij gewoon weg? Hierbij kan Arbo-events u van dienst zijn. Na het vellen van de boom kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden om een houtsculptuur te maken. Een prachtige houten bank volledig uit uw boom, Paddenstoelen, tovenaars, kabouters,… Houtsculpturen op aanvraag doen wij ook! Heeft u een idee? Dan bekijken wij samen met u wat mogelijk is!

Ben jij ook liever buiten dan binnen?

Ecologisch tuin- en boomverzorging voor uw tuinen, parken, bosgebieden. Wij onderhouden uw tuin op een ecologisch verantwoorde manier, bomen en planten zijn zeer belangrijk voor een gezonde biotoop in uw tuin. Door uw tuin op juiste tijdstippen en met de juiste snoeitechnieken onderhanden te laten nemen, kan u van uw tuin het hele jaar genieten!Wat andere mensen van ons denken...

Getuigenissen

Sander uit Bierbeek doet elk jaar een pizzafeest, dit is wat hij er van vond

Elk jaar geven wij een groot feest voor onze vrienden, met de mobiele houtoven van Arbo-events bakken we elk jaar meer dan 50 verse pizza's! Superlekker! Allemaal gezellig en hongerig voor de pizzaoven!

Rosanne en Punk zijn van Bierbeek... Ze wilden eens echt avontuur en Karel organiseerde dit. Hier wat ze ervan vonden:

Samen met mijn lieve hond Punk naar het bos, overheerlijk gids die Karel

Arbo-events maakte voor ons een houten paddenstoel

Een goede klant van ons, Christian kocht voor in zijn nieuwe huis een houten paddenstoel met 4 kleine paddenstoelen onder gemaakt uit Essenhout. Dit is wat hij er van vond: " De houten paddenstoel van Arbo-events geeft een prachtige natuurlijke sfeer in mijn huis! "

Het laatste nieuws van Arbo-Events

Nieuwe Pizza-oven

Na maanden voorbereiden en werken hebben we onze oude mobiele houtoven omgetoverd tot een custom made en unieke mobiele houtoven! Wil je graag deze mobiele houtoven huren? of heb wens je meer informatie? stuur dan een mailtje naar info@arbo-events.be Dit bericht mag zeker gedeeld worden!

Meer

Published on: oktober 16, 2016  -  Filed under: Zonder categorie

Hoera hier ben ik, de nieuwe site van Arbo-Events

Eindelijk is hij er: de nieuwe site van Arbo-Events

Meer

Published on: september 5, 2016  -  Filed under: Zonder categorie