Tel: +32 472 58 60 66

Mobiele Pizzaoven

Mobiele Pizzaoven

Scoll naar beneden...

Geniet je in Italië ook zo van de echte Italiaanse pizza's samen met je vrienden aan lange houten tafels onder de bomen?

Breng dit gevoel bij je thuis en geniet van de echte Italiaanse pizza’s samen met vrienden, familie en collega’s! Wij hebben voor jou namelijk het unieke, compleet verzorgde pizzapartypakket! Met dit pakket bieden we je de unieke kans om de pizzaoven te huren en het ultieme Italië gevoel bij je thuis te creëren. Onze pizzaoven en de heerlijke pizza’s van Arbo-events zorgen voor de perfecte basis om authentieke pizza’s te bakken die net zo knapperig en smaakvol zijn, zoals de Napolitanen ooit bedoeld hebben.

Mobiele houtoven op verplaatsing bij u thuis!

Buurtfeest, straatfeest, huwelijksfeest, lentefeest, kinderfeestje of iets anders te vieren? Bak jij ook zo graag heerlijke pizza’s, taarten, broden, quiches,… in een houtoven, maar heb je hiertoe niet de mogelijkheid? Huur dan nu een mobiele houtoven bij u thuis! Samen heerlijke pizza’s bakken op al uw feesten. Creëer in openlucht het ultieme Italië gevoel bij je thuis!

Met de mobiele houtoven van Arbo-events is elk buitenfeest een gezellig geslaagd buitenfeest!