Tel: +32 472 58 60 66

Houtsculptuur & Houtconstructies

Van boom tot houtsculptuur

Heeft u een prachtige boom in uw tuin? Maar is deze afgestorven of moet hij gewoon weg? Hierbij kan Arbo-events u van dienst zijn. Na het vellen van de boom kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden om een houtsculptuur te maken. Een prachtige houten bank volledig uit uw boom, paddenstoelen, tovenaars, kabouters,… Houtsculpturen op aanvraag doen wij ook! Heeft u een idee? Dan bekijken wij samen met u wat mogelijk is!

Een uniek concept, een unieke eye-catcher bij u thuis…

Sculpturen uit boomstammen: van kunstig beeld tot design! Deze sculpturen kunnen ook op maat gemaakt worden bijvoorbeeld vanaf een houten stronk in uw tuin (kettingzaag). Hout is uniek. Je zult nooit twee dezelfde stukken hout vinden.

Wat we maken is heel erg afhankelijk van de afmetingen en vooral de vorm van het stuk hout. Daarom is elk stuk uniek.

We hebben diverse sculpturen op voorraad neem contact met ons op over prijs en mogelijkheden. Indien u graag een bestaande sculptuur wenst aan te kopen dan kan u een bezoek brengen. Ook nemen wij specifieke opdrachten aan en doen aan maatwerk.
Meer info: info@arbo-events.be
Prijzen op aanvraag 


Woodcarving

Paddestoelen met de kettingzaag, zo doen we dat!

Demonstraties van woodcarving zijn ware publieksmagneten. De woodcarving demonstraties zijn uitermate geschikt als activiteit tijdens evenementen.